Συγχαρητήριο μήνυμα του νέου  Δήμαρχου Ρόδου, Αντώνη Β.Καμπουράκη, για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Συγχαρητήριο μήνυμα του νέου  Δήμαρχου Ρόδου, κ. Αντώνη Β.Καμπουράκη, για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων.

«Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Ρόδου, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται  με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι από καρδιάς και στην ακαδημαϊκη τους πλέον διαδρομή, να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της  γνώσης, να αποκτήσουν όλα εκείνα  τα εφόδια που απαιτούνται, για να κατακτήσουν  τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια και όνειρά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους οικείους τους, τους γονείς, τις οικογένειες αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους,  που όλο αυτό το διάστημα, στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, τα στήριξαν, για να πετύχουν τους στόχους τους. Η επιτυχία τους, αποτελεί την μέγιστη δικαίωση του αγώνα που έδωσαν, των κόπων τους, και την αφετηρία για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, και δεν κατόρθωσαν να πετύχουν  τον στόχο της εισαγωγής σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, θέλω να επισημάνω, ότι στη ζωή τους, θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες, προκειμένου να υλοποιήσουν τα όνειρα τους, αρκεί να επιδείξουν ζήλο και επιμονή.

 Με την ευκαιρία,θέλω να καλωσορίσω  στη Ρόδο,  τους επιτυχόντες στα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που λειτουργούν στην πόλη μας, όπως και τους σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ.

Ως νέος Δήμαρχος Ρόδου, διαβεβαιώνω, ότι μαζί με τους συνεργάτες μου, θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά για να δικαιώσουμε τις προσπάθειες τους, να γίνουμε αρωγοί στην επίτευξη των μελλοντικών επαγγελματικών στόχων τους, σε μια Ρόδο ανάπτυξης, ποιότητας και, νέων και ίσων ευκαιριών για όλους. »

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...