Συγχαρητήρια της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου στο Lindos Blu για την βράβευση του ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Παγκοσμίως στα TUI Global Hotel Awards 2023

Δελτίο Τύπου-Σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο, εκφράζουμε τα θερμά μας Συγχαρητήρια στο Μέλος μας Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites, για την τόσο σημαντική βράβευση ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Παγκοσμίως!!! στα TUI Global Hotel Awards 2023.

  Ο τουριστικός κολοσσός της TUI δείχνει πως αναγνώρισε τη τεράστια προσπάθειά σας, αναδεικνύοντάς σας πρώτους, με τις εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης των πελατών, αλλά και την αδιάκοπη δέσμευσή σας στη βιωσιμότητα.

Μόνο υπερηφάνεια και θαυμασμό αισθανόμαστε όλοι μας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, για τις οικογένειες κ.κ. Καλλιουδάκη & Ροδίτη, και ιδιαιτέρως, για τον Εντεταλμένο μας Αντιπρόεδρο & Μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κώστα Καλλιουδάκη, καθώς η αναγνώρισή σας αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύει περίτρανα πως η Ροδίτικη Ξενοδοχία έχει τέτοια μεγάλη δύναμη, να πρωταγωνιστεί, ειδικά εν μέσω δύσκολων συγκυριών.

Αναμφίβολα εκφράζουμε πολλά συγχαρητήρια και στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, και που γίνονται οι άγνωστοι ήρωες και ηρωίδες του τουριστικού θαύματος.

 

 

https://www.tuigroup.com/en-en/media/press-releases/2023/2023-03-07-tui-global-hotel-awards-2023-winners-announced

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...