Συγχαρητήρια και ευχές του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Συγχαρητήρια και ευχές του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

- Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας Βασίλης Α. Υψηλάντης, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

 

« Εκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήρια μου, στις νέες και τους νέους της Δωδεκανήσου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας. Εύχομαι να έχουν υγεία, πρόοδο και δύναμη, ώστε να υλοποιούν πάντα  τα όνειρα και τους στόχους που βάζουν στη ζωή τους.

Τα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν τον στόχο δεν πρέπει  να απογοητευθούν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Αρκεί να δείξουν   πίστη στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους γονείς και τους καθηγητές τους, που τα στήριξαν στη μεγάλη και σημαντική τους αυτή προσπάθεια.»

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...