Συγχαρητήρια και ευχές του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την ανακοίνωση των βάσεων για τις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της χώρας

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Α’ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ

-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

-Ρόδος 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια και ευχές του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την ανακοίνωση των βάσεων για τις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της χώρας.

 

Ο Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης, Βουλευτής Δωδεκανήσου με την ανακοίνωση των βάσεων για τις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της χώρας προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

« Εκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήρια μου, στις νέες και τους νέους της Δωδεκανήσου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι να έχουν υγεία, πρόοδο και ευόδωση κάθε στόχου στη ζωή τους.

 Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες και τους καθηγητές τους, που τους στήριξαν στην πρώτη αυτή μεγάλη και σημαντική προσπάθειά τους.

Τα νέα παιδιά που δεν κατάφεραν τον στόχο αυτό να μην απογοητευθούν. Το ταξίδι στη ζωή προσφέρει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Η απώλεια αυτού του πρώτου στόχου δε σημαίνει το τέλος, αλλά την αρχή για μια νέα καρποφόρα προσπάθεια.

Αρκεί να δοθεί πίστη στον εαυτό μας, στις δυνάμεις μας  και να προχωράμε μπροστά.»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...