Συγχαρητήρια επιστολή του δημάρχου Κάσου προς τον Μιχάλη Σακέλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΘΕΜΑ: Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Η.Ν. Κάσου στον κ Μιχαλη Σακέλλη.

       Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου  Μιχάλης  Ερωτόκριτος  απέστειλε  την παρακάτω συγχαρητήρια  επιστολή στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) κ. Μιχάλη Σακέλλη για την τιμητική διάκριση του .

Αγαπητέ  Μιχάλη  ,

    Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε  για την βράβευση σου  με το βραβείο «Greek Shipping Newsmaker of the Year», για το έτος 2020  ως  Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) .

 

    Ως  Δήμαρχος  της Ηρωικής νήσου Κάσου θα ήθελα  να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για αυτή την δίκαιη τιμητική διάκριση  σου. 

 

   Η Ελληνική Ακτοπλοΐα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και κομβικής σημασίας για την ανάπτυξή  και γενικότερα για την διασύνδεση των ακριτικών νησιών με την κεντρική Ελλάδα  παρά τις  δυσχερείς συνθήκες που δημιουργούνται  από τις επιπτώσεις των προληπτικών μέτρων περιορισμού διάδοσης της πανδημίας παραμένει ζωντανή.

     Ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική σημασίας  στήριξή σου στην ακτοπλοϊκή σύνδεση  της Η.Ν. Κάσου και γενικότερα για την προσφορά σου στην Ελληνική ακτοπλοΐα  , ευχόμεθα πάντα γεμάτος ενέργεια να διαπρέπεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία που δίκαια διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία .

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πολύτιμα τεκμήρια για τις θαλάσσιες διαδρομές και τα αντικείμενα του εμπορίου, των ναυτικών της...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...
Κανονικά τελέστηκε η λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στη Ρόδο από τον...
Ένα βιβλίο για τη ζωή του Συμιακού Κωνσταντίνου Σιμωνίδη, γραμμένο από το Νικολό Φαρμακίδη. - Ο...