Συγχαρητήρια επιστολή του δημάρχου Κάσου προς τον Μιχάλη Σακέλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΘΕΜΑ: Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Η.Ν. Κάσου στον κ Μιχαλη Σακέλλη.

       Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου  Μιχάλης  Ερωτόκριτος  απέστειλε  την παρακάτω συγχαρητήρια  επιστολή στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) κ. Μιχάλη Σακέλλη για την τιμητική διάκριση του .

Αγαπητέ  Μιχάλη  ,

    Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε  για την βράβευση σου  με το βραβείο «Greek Shipping Newsmaker of the Year», για το έτος 2020  ως  Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) .

 

    Ως  Δήμαρχος  της Ηρωικής νήσου Κάσου θα ήθελα  να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για αυτή την δίκαιη τιμητική διάκριση  σου. 

 

   Η Ελληνική Ακτοπλοΐα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και κομβικής σημασίας για την ανάπτυξή  και γενικότερα για την διασύνδεση των ακριτικών νησιών με την κεντρική Ελλάδα  παρά τις  δυσχερείς συνθήκες που δημιουργούνται  από τις επιπτώσεις των προληπτικών μέτρων περιορισμού διάδοσης της πανδημίας παραμένει ζωντανή.

     Ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική σημασίας  στήριξή σου στην ακτοπλοϊκή σύνδεση  της Η.Ν. Κάσου και γενικότερα για την προσφορά σου στην Ελληνική ακτοπλοΐα  , ευχόμεθα πάντα γεμάτος ενέργεια να διαπρέπεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία που δίκαια διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία .

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...