Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Θέλω εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Δωδεκανήσου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα και την αναγνώριση κοπιαστικών προσπαθειών πολλών χρόνων. Ως γονιός γνωρίζω πως ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στις οικογένειες σας, οι οποίες σας στήριξαν και θα συνεχίζουν να σας στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο που έχετε μπροστά σας. Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι, παρά τη δύσκολη για την κοινωνία μας εποχή στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας.

Εύχομαι τα χρόνια των σπουδών σας να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώσεις και επιτυχίες. Ο τόπος και η χώρα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Η επένδυση σε νέους επιστήμονες με σύγχρονες αντιλήψεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας.

Επίσης θέλω να απευθυνθώ σε όλα τα παιδιά, που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, και να τους προτρέψω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Είμαι πεπεισμένος πως συνεχίζοντας τη μεθοδική προσπάθεια θα τους δοθούν οι ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου

Φώτης Χατζηδιάκος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...