Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών παροικιακών σωματείων Αθηνών- Πειραιώς Γιάννη Φραγκούλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ  :  Συγχαρητήρια επιστολή .

 

   Με αφορμή την επανεκλογή του  ως  Προέδρου της Ομοσπονδίας  Δωδεκανησιακών παροικιακών  σωματείων Αθηνών- Πειραιώς  ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Γιάννη Φραγκούλη αναφέροντας τα παρακάτω :

 

 « Με την παρούσα επιστολή αισθάνομαι την ανάγκη να σε συγχαρώ για την δίκαιη  επανεκλογή σου  ως Προέδρου της  Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων  Αθηνών Πειραιώς . Είναι γνωστή σε όλους μας  η  τεράστια προσπάθεια που καταβάλεις επί σειρά ετών για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας , άλλα και το πολυδιάστατο έργο και η ανιδιοτελής προσφορά προς όλους τους Δωδεκανήσιους . 

 

   Η  επανεκλογή σου  στη θέση  αυτή περιποιεί ιδιαίτερη  τιμή  για εμάς  τους Κασιώτες καθώς  δεν υπάρχει καμία αμφιβολία,  ότι είσαι, ήσουν και θα είσαι ο καταλληλότερος άνθρωπος  στην κατάλληλη θέση  καθώς είσαι πάντα κοντά σε όλους μας  έτοιμος να προσφέρεις κάθε δυνατή βοήθεια προς το νησί σου αλλά  και στους συμπατριώτες σου.

 

   Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε σένα προσωπικά αλλά και στους συναγωνιστές και συμπαράτατες σου , σ’ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,  σας εύχομαι ολόψυχα   υγεία και δύναμη καλή συνέχεια στο σημαντικότατο έργο σας. 

 

   Είναι αυτονόητο  ότι ως Δημοτική Αρχή θα  είμαστε  πάντα  στο πλευρό σου και  στη διάθεση της Ομοσπονδίας   για μια  άκρως εποικοδομητική συνεργασία με σκοπό το καλύτερο  για τα νησιά  μας » . 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...