Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου υπέρ της υποχρεωτικής Κοινωνικής Ασφάλισης

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Ρόδος

- 14/02/2020

- Δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση. Καμία ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης. H διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου στη συνεδρίαση της, την Τετάρτη 12/02/2020 αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να εκφράσει την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό με το οποίο διατηρούνται όλες οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις του νόμου Κατρούγκαλου, δεν δίνεται καμιά αύξηση στους υφιστάμενους συνταξιούχους και με την απαξίωση του Δημόσιου χαρακτήρα της ασφάλισης οδηγεί τους εργαζόμενους στην Ιδιωτική Ασφάλιση.

Στηρίζοντας τις αποφάσεις όσων Ομοσπονδιών πήραν απόφαση για απεργία στις 18/02/2020 οργανώνουμε σε συνεργασία με τα Σωματεία που ανήκουν στην ΑΔΕΔΥ συγκέντρωση στα γραφεία του Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ την Τρίτη 18/02/2020 και ώρα 11.00.

Απαιτούμε: • Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν.4837/16) και όλων των αντιασφαλιστικών Νόμων. • Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. • Πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων. • Δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση. Καμία ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...