ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Mια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για την εξυπηρέτηση του πολίτη στις δημοτικές ενότητες και στα χωριά της Ρόδου. Τι θα κάνουμε εμείς, ποιο είναι το σχέδιο μας.’’

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Mια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για την εξυπηρέτηση του πολίτη στις δημοτικές ενότητες και στα χωριά της Ρόδου. Τι θα κάνουμε εμείς, ποιο είναι το σχέδιο μας.’’

-Οι πολίτες στα χωριά και στις άλλες δημοτικές ενότητες της Ρόδου, αισθάνονται αποκομμένοι από το Δήμο. Δεν εξυπηρετούνται από το Δήμο, δεν αισθάνονται δίπλα τους το Δήμο.

Αυτό θα αλλάξει.Έχουμε πρόγραμμα και σχέδιο για να βελτιώσουμε την διοικητική εξυπηρέτηση του πολίτη στα χωριά της Ρόδου αλλά και στις άλλες δημοτικές ενότητες.

Τι θα κάνουμε:

1ον) Δημιουργία 9 διοικητικών κέντρων στις άλλες 9 δημοτικές ενότητες του νησιού, πλην της πόλης. Εκεί θα εξυπηρετείται ο πολίτης, χωρίς να χρειάζεται να έρχεται στην πόλη ή να ταλαιπωρείται.

2ον) Εκχώρηση αρμοδιοτήτων στις τοπικές κοινότητες από την πρώτη ημέρα. Θα είναι αρμοδιότητες διοικητικού χαρακτήρα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση του πολίτη. Αρμοδιότητες που σήμερα ανήκουν στο ξεπερασμένο γραφειοκρατικό μοντέλο με το οποίο λειτουργεί ο Δήμος.

3ον) Λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των δημοτών, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο. Θα το κάνουμε όπως το κάνουν και άλλοι δήμοι σε όλη τη χώρα. Είναι μια καινοτομία που βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πολιτών στα χωριά μας και στις δημοτικές ενότητες.

Μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για την εξυπηρέτηση του πολίτη στα χωριά μας. Αυτό σημαίνει Ανοιχτός Δήμος.

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ημεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας...
Δελτίο Τύπου Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...
«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη,...