ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Ποιότητα ζωής για όλους. 6  δεσμεύσεις μας για την επόμενη μέρα.’’

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Ποιότητα ζωής για όλους. 6  δεσμεύσεις μας για την επόμενη μέρα.’’

-Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ έχει πρόγραμμα για τη Ρόδο.

Ο στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την Ποιότητα Ζωής στο νησί μας, να ζει ο πολίτης σε ένα καλύτερο και πιο όμορφο περιβάλλον.

1.Βελτιώνουμε το επίπεδο καθαριότητας, δίνουμε βαρύτητα στην οδοσάρωση, κάθε δημοτική ενότητα θα έχει τη δική της δομή καθαριότητας με προσωπικό και εξοπλισμό.

2.Η ανακύκλωση γίνεται τρόπος ζωής. Δημιουργούμε γωνιές ανακύκλωσης σε κάθε δημοτική ενότητα και στην πόλη ενώ ενεργοποιούμε κινητά σημεία ανακύκλωσης για τα χωριά μας.

3.Προχωράμε στην αναδιοργάνωση του φυτωρίου για να αυξηθεί η παραγωγή δέντρων και φυτών που θα ενισχύσουν το πράσινο στην πόλη της Ρόδου αλλά και στις άλλες δημοτικές κοινότητες.

4.Η πόλη της Ρόδου θα γίνει ελκυστική και σύγχρονη, με σύστημα έξυπνου φωτισμού, ηλεκτρονική πληροφορία για μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος,παροχή δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (free wifi) και συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε πεζόδρομους όπως είναι τα βυθιζόμενα κολωνάκια.

5.Oρθολογική διαχείριση του νερού, που δεν είναι ένας ανεξάντλητος φυσικός πόρος. 6.Μέσα στην τετραετία υλοποιούμε πρόγραμμα κατασκευής και  δημιουργίας  νέων, λειτουργικών και πλήρως πιστοποιημένων παιδικών χαρών σε όλες τις δημοτικές ενότητες της Ρόδου.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Natalie Christopher  .. ήταν στη Ρόδο τον Οκτώβρη του 2018... -Της  Πίτσας Χατζή...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-Ένας από τους ανθρώπους- δημοσιογράφους που έζησαν την ποδηλασία στα «χρυσά» της...
Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ -Όταν την κορυφή του βουνού την δύναμη και τις αντοχές δεν έχεις για να την...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ρόδος, 12 Ιουλίου 2019 -Νέα παρασημοφόρηση της κα Αλίκης Μοσχή- Gauguet με...