Στο Καστελόριζο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρέα με τον Αντριου Λιβέρη

Στο Καστελλόριζο βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας με τη σύζυγό του, ο οποίος συνοδεύεται από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Φώτη Χατζηδιάκο, για το πάρτυ γενεθλίων του ομογενή Αντριου Λιβέρη, σύμβουλο του Ομπάμα, δισεκατομμυριούχο και πρόεδρο της The Dow Chemical Company.
Ο Αντριου Λιβέρη θα γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά του στο Καστελλόριζο απ΄όπου και κατάγεται κι έχει καλέσει ισχυρούς και επιφανείς παράγοντες από όλο τον κόσμο.

Ο Αντριου Λιβέρης που είναι ελληνικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Αυστραλία και διαπρέπει στις ΗΠΑ
Ο Λιβέρης, γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπεϊν, λαμβάνοντας πτυχίου χημικού μηχανικού. Εκτός από πρόεδρος της The Dow Chemical είναι μέλος στο ΔΣ της ΙΒΜ, καθώς και πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ενώσεων Χημικών, αντιπρόεδρος του Business Council και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Business Roundtable. Ο Λιβέρης είναι, επιπλέον, μεταξύ άλλων, μέλος του US-India CEO Forum, του Peterson Institute for International Economics, της American Australian Association, καθώς και επίτροπος (trustee) του Πανεπιστημίου Tufts. Ο Λιβέρις κατοικεί στο Μίντλαντ του Μίσιγκαν, ενώ αυτός και η σύζυγός του, Paula, έχουν τρία παιδιά.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πρόοδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...