Στους ρυθμούς και της τέχνης η «GREKLAND PANORAMA» στην Στοκχόλμη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31.10.2013

ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Η «GREKLAND PANORAMA» ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

 

Ματιά και από την εικαστική Ελλάδα θα πάρουν οι επισκέπτες της «GREKLAND PANORAMA» που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και 16 Φεβρουαρίου στην Στοκχόλμη.
Η «GREKLAND PANORAMA» θα φιλοξενήσει την έκθεση ζωγραφικής «Α creative piece of Crete in Stocholm-Ένα δημιουργικό κομμάτι της Κρήτης στην Στοκχόλμη». Της έκθεσης –που παρουσιάστηκε με επιτυχία τον Οκτώβριο στην διοργάνωση Affordable Art στην Σουηδική πρωτεύουσα- ηγείται η Πηνελόπη Ορφανουδάκη. Οι επισκέπτες του «GREKLAND PANORAMA» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας που θα προβληθούν και  τον σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό μέσα από έργα των δημιουργών κ.κ. Μανούσου Χαλκιαδάκη, Ολγας Βερυκάκης και Claire Allaz Βούρου.
Η έκθεση «GREKLAND PANORAMA» στηρίζει την Ελληνική τέχνη και πολιτισμό. Τις ημέρες διοργάνωσης της θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις με καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα. Στόχος είναι να αναδείξουμε στους Σκανδιναβούς επισκέπτες της «GREKLAND PANORAMA» -πέρα από τον φυσικό πλούτο της χώρας μας- τον ιστορικό και τον καλλιτεχνικό πλούτο μας. Από τα ίχνη της μακραίωνης και σημαντικής ιστορίας του πολιτισμού μας στα βήματα των σημερινών σύγχρονων δημιουργών.
Η  GREKLAND PANORAMA διοργανώνεται από την North Events στις 14-16 Φεβρουαρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Stockholm Globe Arenas και είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της στην Σκανδιναβία (www.panoramagreece.com).

L.B. NORTH EVENTS, Greece Contact: +30 210 9713281, Email: info@north-e.com
Αποκλειστικός Συνεργάτης στα Δωδεκάνησα: Praxis Plus, Email: info@praxisplus.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...