Στον Κορυδαλλό ο Γιώργος Ρουπακιάς

Έπειτα από την απολογία του στην 6η τακτική ανακρίτρια του Πειραιά, ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δολοφόνησε κατά ομολογία του τον Παύλο Φύσσα τα ξημερώματα της Τετάρτης, θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 45χρονος δεν κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, αλλά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν. Η απολογία του διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να επικαλέστηκε την άμυνα στην οποία -κατά τους ισχυρισμούς του- βρισκόταν.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Πειραιά σήμερα το πρωί, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με σκυμμένο το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μετά τη διαβίβαση του φακέλου με όλες τις παράνομες δραστηριότητες μελών, βουλευτών και οπαδών της Χρυσής Αυγής από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η υπόθεση θα εποπτεύεται πλέον από την ίδια την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Έθνος» αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για τη δράση της οργάνωσης στην περιοχή της Νίκαιας, θα κληθεί για άμεση κατάθεση. kouti pandoras\newsbeast.gr foto

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...