Στον Εβρο ο Βασίλης Υψηλάντης! Όχι για εξορία...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25.05.2013 •Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης στο Νομό Έβρου επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου της Ν.Δ •Τη Δευτέρα θα παραστεί στα Ηλιάκεια στην Κάρπαθο ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας __________________________________________________________________________

• Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης, ενόψει του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνει στην Αθήνα στα τέλη Ιουνίου, συμμετείχε στις προσυνεδριακές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου. Επικεφαλής ομάδας βουλευτών και στελεχών του κόμματος επισκέφθηκε χθες την Αλεξανδρούπολη, όπου είχε συναντήσεις με τις τοπικές θρησκευτικές και πολιτικές αρχές και στη συνέχεια συμμετείχε στον προσυνεδριακό διάλογο με τους φορείς του τόπου. Με το τέλος των συναντήσεων έδωσε συνέντευξη τύπου που επισήμανε τη σημασία επίσπευσης ενεργειών για την απελευθέρωση των αναπτυξιακών δυνάμεων του νομού Έβρου και γενικότερα της ακριτικής Ελλάδας που θα βοηθήσουν στη γρηγορότερη έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.

• Την προσεχή Δευτέρα μεταβαίνει στην Κάρπαθο όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις τιμής της Πολεμικής Αεροπορίας, για τη συμπλήρωση 7 χρόνων από το θάνατο του Ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Την παραίτησή του από τη θέση του πρώτου γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίας Δωδεκανήσου του...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ρόδος, 12 Ιουλίου 2019 -Νέα παρασημοφόρηση της κα Αλίκης Μοσχή- Gauguet με...
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στη Δωδεκάνησο και...
Περί της 12:50 την προηγούμενη Τρίτη, ένα αεροσκάφος τύπου Ε-3 Sentry AWACS του ΝΑΤΟ έκανε δύο...