Στις 7 Ιούλη ΚΚΕ ισχυρό, η δύναμή σου την επόμενη μέρα

Στις 7 Ιούλη ΚΚΕ ισχυρό, η δύναμή σου την επόμενη μέρα.

-Μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών τα διλήμματα που προβάλλουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάλπικα. Η ΝΔ με την «πολιτική αλλαγή και σταθερότητα» και ο ΣΥΡΙΖΑ με την  «πρόοδο ή παλινόρθωση της συντήρησης» επιχειρούν να εγκλωβίσουν το λαό στην ίδια αντιλαϊκή στρατηγική που υπηρετούν και οι δύο. Όπως και τα άλλα κόμματα που διεκδικούν μετεκλογικά αναβαθμισμένο ρόλο στο πολιτικό σύστημα.

Τη συντηρητική πολιτική, με όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, αυτοδυναμίας ή συνεργασίας, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να την αντιπαλέψουν κόμματα που δοκιμάστηκαν και από κυβερνητικές θέσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα βρίσκονται ή αύριο θα βρεθούν στο ρόλο της αντιπολίτευσης, ακολουθώντας «δεξιές» πολιτικές, ακόμα και με τη μάσκα της «αριστεράς» και της «προόδου». Δεν μπορούν να οργανώσουν και να προωθήσουν στο ελάχιστο τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του λαού και μέσα στη Βουλή και κυρίως έξω από αυτήν στους δρόμους της πάλης, εκεί όπου όλα τελικά κρίνονται.

Για τον λαό, το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι ένα: Αν την επόμενη μέρα  θα δυναμώσει εκείνη η δύναμη που θα μάχεται για τα δικαιώματα. Μέσα και έξω από τη Βουλή, που θα ανοίγει το δρόμο της ριζικής ανατροπής.

Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ,καλεί το λαό της Ρόδου σε συγκέντρωση-εκδήλωση για τις εκλογές στις  7 Ιούλη, που θα πραγματοποιήσει στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ την Πέμπτη στις 13 Ιουνίου , 8:00 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος για το Νομό Δωδεκανήσου.

Ρόδος 10/06/2019

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...