Στη Ρόδο ο νέος πρόεδρος του ΕΕΣ Αντώνης Αυγερινού - Tης Πίτσας Χατζή

Συνάντηση εργασίας των τμημάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών
πραγματοποιήθηκε στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου ,στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου της Ρόδου ,με το νέο πρόεδρο του ΕΕΣ κ.Αντώνη Αυγερινού.Ο κ. Αυγερινού ο οποίος είναι προσωρινός πρόεδρος εως το Νοέμβριο οπου και θα πραγματοποιηθούν οι αιρετές εκλογές του ΕΕΣ είναι στο επάγγελμα φαρμακοποιός και στρατιωτικός .Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.
Ο πρόεδρος ,αφου εξήρε τις δράσεις των τμημάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών του τοπικού τμήματος της Ρόδου ,καθώς και την προσφορά της προέδρου κας Δ.Δελαπόρτα και των μελών του ΔΣ ,στη συνέχεια ηταν ιδιαίτερα καυστικός στην ομιλία του αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σώμα τη προηγούμενη περίοδο με την απελθούσα διοίκηση επι προεδρίας Ανδρέα Μαρτίνη .
Εστειλε ενα ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης ,ενότητας , εξυγίανσης και διαφάνειας προς ολους, με τελικούς αποδέκτες τους πρωταγωνιστές των σκανδάλων που αμαύρωσαν τα ιδεώδη και τα ιδανικά της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών ερυθροσταυριτών .Σε καμία περίπτωση ,οπως ανέφερε ο προσωρινός πρόεδρος,ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου το αξίωμα του προέδρου ,δεν πρόκειται να αφήσουμε μια μικρή ομάδα επίορκων να αμαυρώσει τόσα χρόνια ανιδιοτελούς έργου χιλιάδων Ελλήνων εθελοντών.
Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, φέτος στις 8 Μαΐου κατά τη διάρκεια τελετής στο Μέγαρο Μουσικής,για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας του Ερυθρού Σταυρού ,ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε δημόσια συγνώμη απο την οικογένεια του ΕΕΣ και τον Ελληνικό λαό ,για την αδυναμία και αδράνεια της Ελληνικής πολιτείας στην αντιμετώπιση του φαινομένου σήψης της ομάδας των επιόρκων που ηγούνταν του ΕΕΣ ολα αυτά τα χρόνια.
Η έρευνα βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και αναμένεται με ενδιαφέρον το επίσημο δικαστικό πόρισμα.

Στη φωτογραφία διακρίνονται στο κέντρο ο πρόεδρος του ΕΕΣ Αντώνης Αυγερινου ,η πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Ρόδου κυρία Δέσποινα Δελαπόρτα ,μέλη του Δ.Σ του περιφερειακού τμήματος Ρόδου , καθώς και συνάδελφοι /ες των τμημάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...