Στη παραλία της Παναγιάς της Τσαμπίκας οι ΑΝΕΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στη παραλία της Παναγίας της Τσαμπίκας βρέθηκε χθες Κυριακή η πολιτευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛΛ Μαρία Αγγέλου συνοδευόμενη από εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπήςΡόδου, Νεκτάριο Πολίτη, Κώστα Βαγγαλη και Γεώργιο Γαλιατσο. Κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα,σε συναντήσεις με εκπροσώπους των επιχειρηματιών, στα πλαίσια μιας δράσηςενημέρωσης που οργάνωσε το κίνημα μας, προκειμένου να ενημερώσει πολίτες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε παραλίες σαν κι αυτή, για το σχέδιοξεπουλήματος των ακτών της χώρας μας και λαμβάνειχώραταυτόχρονα σε όλες της περιοχές της Ελλάδας.
Στο νησί μας, συγκεκριμένα, μετά το γλέντι που στήθηκε για την «πετυχημένη» πώληση / ξεπούλημα της παραλίας των Αφαντου η συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να ακολουθήσει την ίδιασυνταγή και σε άλλες παραλίες του νησιού μας (ΚουκούμιαΛίνδου, Τσαμπικα, Αγία Αγαθη, Κάλαθος). Μάλιστα δίνοντας, με το νέο σχέδιονόμου που ψηφίστηκε προ ημερών, στους ιδιώτες που θα αγοράσουν τα δημόσια ακίνητα παραπλεύρως των ακτών, να έχουν της αποκλειστική τους χρήση με πλήρη απαγόρευση της ελεύθερης πρόσβασης και προφανώς του επιχειρειν στους ντόπιους επιχειρηματίες.
Οι ΑνεξάρτητοιΈλληνες δεν είμαστεαντίθετοι στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Είμαστευπέρμαχοι όμως της ισόρροπηςανάπτυξης. Της ανάπτυξης που γίνεται προς όφελος της τοπικήςκοινωνίας και του ελληνικούδημοσίου, που γίνεταισε συνθήκες πολιτικής διαφάνειας και με σχέδιο, με προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν τον τόπο μας.
Οι παραλίες είναι δικές μας. Η Ρόδος είναι ο τόπος μας. Καλούμε την τοπική κοινωνία να αντιδράσει σε αυτή την τακτική. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Αυτή η γη είναι και θα παραμείνει δική μας για την παραδώσουμε στα παιδιά μας».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...