Στην πρώτη συνεδρίαση τοπικού συμβουλίου, στη Μαλώνα, ο δήμαρχος Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY-Θέμα: “Στην πρώτη συνεδρίαση τοπικού συμβουλίου ο Δήμαρχος”
Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος παρέστη σήμερα νωρίς το μεσημέρι για συμβολικούς λόγους στην πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Μαλώνας. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας παρουσία του νεοεκλεγέντος τοπικού συμβουλίου, αλλά και κατοίκων οι οποίοι παρέστησαν στην πανηγυρική συνεδρίαση.

Ο κ. Χατζηδιάκος συνοδευόταν από τον νεοορισθέντα αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Στέργο Παρδαλό, τον εντεταλμένο σύμβουλο Πρασίνου κ. Στέφανο Κυριαζή και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου κ. Αργύρη Αργυρού. Ο δήμαρχος ανέπτυξε τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, μέσα από το  προτεινόμενο νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου.   

Στη συνέχεια ο δήμαρχος παραβρέθηκε στο τρισάγιο εις μνήμη του μακαριστού επισκόπου Μαδαγασκάρης Νεκταρίου Κελλή ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών την 11η Σεπτεμβρίου 2004, σε αεροπορικό δυστύχημα στο όρος Άθως μαζί με τον μακαριστό Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο.


Ακολούθως ο δήμαρχος επέστρεψε στη Ρόδο όπου παρευρέθη στην πρώτη  πανηγυρική συνεδρίαση του νέου συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...