Στην Κω για την επέτειο μνήμης της Εθνικής Αντίστασης, παρευρέθηκε ο Ιωάννης Παππάς

Στην Κω για την επέτειο μνήμης της Εθνικής Αντίστασης, παρευρέθηκε ο Ιωάννης Παππάς.

- Στην Κω για την επέτειο μνήμης της Εθνικής Αντίστασης, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου,  Ιωάννης Παππάς.

Ο κύριος Παππάς έδωσε το δικό του μήνυμα, για τη σημασία και τη σημαντικότητα της επετείου μνήμης της Εθνικής Αντίστασης.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχω τη χαρά και την τιμή να λαμβάνω μέρος στους εορτασμούς για την επέτειο μνήμης της Εθνικής Αντίστασης, στο νησί της Κω.

Με αφορμή την θύμηση της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου, σήμερα τιμάμε εκείνες και εκείνους που ποτέ δεν υποτάχτηκαν, ποτέ δεν έσκυψαν το κεφάλι στον κατακτητή, ποτέ δε συμβιβάστηκαν.

Τιμούμε εκείνες και εκείνους που πάλεψαν για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της Πατρίδας, έβαλαν σε κίνδυνο τις ζωές τους και τις ζωές των οικογενειών τους, αιχμαλωτίστηκαν, φυγαδεύτηκαν και έχυσαν το αίμα τους για την πολυπόθητη ελευθερία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως η ανατίναξη  της γέφυρας του Γοργοποτάμου, είναι αποτέλεσμα πρωτόγνωρης για τα δεδομένα της εποχής συνεννόησης, συνεργασίας και κοινής δράσης των ελληνικών αντιστασιακών οργανώσεων.

Αυτό είναι και το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε σήμερα, κυρίως στις νέες και στους νέους αυτού του τόπου, ότι οι Έλληνες, όποτε βρεθήκαμε μονιασμένοι  με έναν κοινό σκοπό κατά νου, πάντα καταφέρναμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...