Στην εκδήλωση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ρόδου, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ρόδου, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη

 

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ρόδου “Αναγέννηση Ρόδου”, για την κοπή της πίτας, παραβρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Ελευθερία Φτακλάκη.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η κα Φτακλάκη τόνισε ότι «Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη στα δίκαια αιτήματά της. Σας θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της Ροδιακής κοινωνίας και γέφυρα φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Ως διεθνολόγος παραμένω υποστηρικτής της ευρωπαϊκής πορείας της Αλβανίας. Άρα απόλυτος σεβασμός των δικών σας δικαιωμάτων στο θέμα της γλώσσας και στο ζήτημα των περιουσιών σας, όπως άλλωστε επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του».

Στη συνομιλία της υποψηφίας Βουλευτού Ελευθερίας Φτακλάκη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ρόδου Σπύρο Φούντα, τονίσθηκε και από τις δύο πλευρές η ιστορικής σημασίας επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη, ως μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επισκέφθηκε τα μειονοτικά χωριά της Β. Ηπείρου, με την ισχυρή ελληνική παρουσία, μετά από 31 χρόνια, διαβεβαιώνοντας ότι θα είναι στο πλευρό τους, σύμμαχος και συμπαραστάτης.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...