Στα Δικαστήρια ο Δήμος Ρόδου για την αποζημίωση μιας 78χρονης

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου προσέφυγε χθες ο δήμος Ρόδου, ζητώντας να ανασταλεί η εκτέλεση διαταγής πληρωμής, που έχει εκδοθεί σύμφωνα με την οποία πρέπει να καταβάλει ένα εκατομμύριο 800 χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση σε μια 78χρονη ζωγράφο για το ακίνητο έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων που της έχει δεσμεύσει εδώ και 40 χρόνια.
Ο δήμος Ρόδου ζήτησε χθες να ανασταλεί η συντηρητική κατάσχεση που έχει επιβληθεί σε όλες τις τράπεζες και αιτείται να περιοριστεί μόνο στο ποσό που είναι κατατεθειμένο στην Alpha Bank. Παράλληλα, ο δήμος επιφυλάσσεται να καταθέσει και ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής αλλά και ανακοπή κατά της συντηρητικής κατάσχεσης που έχει εκδοθεί.
Ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς χαρακτήρισε χθες καταχρηστική την δέσμευση όλων των λογαριασμών, ενώ έκανε γνωστό ότι εξετάζεται η περίπτωση να άρουν την απαλλοτρίωση, γιατί όπως είπε, είναι ένα ακίνητο στην άκρη του σχεδίου πόλεως, είναι δασικό και δεν έχει καμία χρήση από το δήμο αυτή τη στιγμή.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσουκαλάς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων.

ΠΗΓΗ: Palmos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...