Στα ίχνη του δολοφόνου του 64χρονου Mπρούνο η αστυνομία

Ρεπορτάζ Τούλα Παντελίδου-Στα ίχνη του δολοφόνου του άτυχου 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού ως Μπρούνο, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δολοφονήθηκε, πριν να ξεσπάσει η πυρκαγιά στο σπίτι του στην οδό Πισάνδρου στην Παλιά Πόλη, ενώ σήμερα αναμένεται να προσαχθεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου ένας 35χρονος Βούλγαρος, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις με τον 64χρονο, μέσω και μιας αλλοδαπής.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ TOΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ -ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΦΑΝΟΥΡΗ
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος έφυγε εσπευσμένα από τη Ρόδο την επομένη της πυρκαγιάς, χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο της μίσθωσης για το δωμάτιο που ενοικίαζε.

Σύμφωνα επίσης με τις μαρτυρίες των γειτόνων, πριν ξεσπάσει η φωτιά άκουσαν θόρυβο από μετακίνηση επίπλων, ενώ όταν οι φλόγες άρχισαν τα τυλίγουν το σπίτι άκουσαν τον 64χρονο να καλεί κάποιον Μιχάλη. Αυτό το όνομα πιθανότατα ανήκει στον 35χρονο Βούλγαρο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι από την ιατροδικαστική έρευνα δεν προέκυψε η ύπαρξη μονοξειδίου του άνθρακα στα πνευμόνια του 64χρονου, κάτι που δηλώνει ότι ο θάνατός επήλθε πριν την πυρκαγιά, ενώ άλλο ένα στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για στυγερό έγκλημα, είναι η ύπαρξη τριών τραυμάτων στα πλευρά του, που πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι.
ΠΗΓΗ: palmos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...