Στα «Ηλιάκεια» παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

Στα «Ηλιάκεια» παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς. 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην Κάρπαθο, μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τιμώντας τη μνήμη του Ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ο οποίος στις 23 Μαΐου 2006, έπεσε υπέρ βωμών και εστιών, στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, έπειτα από τον επικίνδυνο ελιγμό του Τούρκου πιλότου που χτύπησε το αεροσκάφος του Σμηναγού μας, κατά τη διάρκεια αναχαίτισης.

Ο κ. Παππάς, ο οποίος συμμετείχε στα «Ηλιάκεια», κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ενώ σε δηλώσεις που έκανε είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη θυσία του Σμηναγού αλλά και για τις υπηρεσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πατρίδα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:   

«Ήρωες σαν τον Κωνσταντίνο Ηλιάκη, μας υπενθυμίζουν πως τα σύνορά μας φυλάσσονται με ανδρεία και αυταπάρνηση από τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στα οποία οφείλουμε αιώνια ευγνωμοσύνη και τιμή για τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα.»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...