Στέφανος Δράκος: Είναι απαράδεκτο, ορισμένοι να επιδιώκουν την συνέχιση της καταστρατήγησης των διαδικασιών...

Κάθετα αντίθετος στην κοινοποίηση ακόμη και σκέψεων που αφορούν στην μετάβαση των εκλεκτόρων από τα νησιά της Δωδεκανήσου στην πρωτεύουσα, προκειμένου να ψηφίζουν για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ), εμφανίζεται ο υποψήφιος πρόεδρος Στέφανος Δράκος, καθιστώντας σαφές ότι μία τέτοια απόφαση θα οδηγούσε σε καταστρατήγηση των όσων προβλέπει η σχετική εγκύκλιος. Αφορμή της τοποθέτησης του κ. Δράκου, αποτέλεσε η προσπάθεια που φέρεται να συντελείται από ορισμένους, κατά τα σχετικά δημοσιεύματα, στοχεύοντας στον πλήρη έλεγχο της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και κατ’ επέκταση του εκλογικού αποτελέσματος…

«Είναι απαράδεκτο υπό τις υπάρχουσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν, ορισμένοι να επιδιώκουν τη συνέχιση της καταστρατήγησης των διαδικασιών, αποκλίνοντας από τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο. Μέχρι και σήμερα σεβόμενος το κόμμα στο οποίο ανήκω, αλλά και τους ανθρώπους που το υπηρετούν, διαφυλάσσοντας την ενότητα των μελών, δεν έχω προβεί σε καμία δημόσια αναφορά σχετικά με την καταστρατήγηση των διαδικασιών, ωστόσο, εάν επαληθευτεί ότι επιχειρείται κάτι τέτοιο, δεν θα είναι αποδεκτό, αλλά ούτε και επιτρεπτό», ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέφανος Δράκος, σημειώνοντας ότι τα μέλη των τοπικών οργανώσεων των νησιών θα πρέπει να ψηφίσουν στον τόπο τους.

Τα παραπάνω δε, αναφέρονται ρητά στο άρθρο 10 παρ. Γ.3. «Διαδικασία εκλογής προέδρου Ν.Ο.» της σχετικής εγκυκλίου στο οποίο και σημειώνεται ότι «Για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου Ν.Ο., εξαιρετικά για τους Νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Σάμου, Χίου, Κέρκυρας και Κεφαλονιάς θα στηθούν κάλπες και στις ΔΗΜ.Τ.Ο. των άλλων νησιών που περιλαμβάνονται στους εν λόγω νομούς, λόγω δυσκολίας μετάβασης του εκλογικού σώματος στην πρωτεύουσα του νομού, από κάθε νησί».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...