Στέφανος Δράκος: Αποκατάσταση Παιδικού Σταθμού Κισθηνίου

Δράκος ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ

Θέμα: Αποκατάσταση Παιδικού Σταθμού Κισθηνίου

Ολοκληρώθηκε το έργο με τίτλο: «Αποκατάσταση Παιδικού Σταθμού Κισθηνίου», που αφορούσε σε ριζική αποκατάσταση του κτηρίου που παρουσίαζε δομικές φθορές, υγρασίες, αποσαθρώσεις υλικών και κουφωμάτων, απαρχαιωμένους χώρους υγιεινής κ.α.

Ο σταθμός, λειτουργούσε από το 1988 έως το 2014, διακόπτοντας τη λειτουργία του εξαιτίας της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει. Σήμερα, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου και της αρμόδιας Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων Δήμου Ρόδου, ολοκληρώθηκαν οι ριζικές και εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης αυτού.

Το έργο, περιελάμβανε τη διατήρηση υπαρχόντων χώρων, αλλά και τη δημιουργία νέων και συγκεκριμένα την ύπαρξη εισόδου/αναμονής, γραφείου διευθύνσεως, χώρου προσωπικού, χώρων υγιεινής για προσωπικό και κοινό, αίθουσες απασχόλησης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κ.α. Με την εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες όπως, οικοδομικές (καθαιρέσεις/αποξηλώσεις, αποκαταστάσεις, επιχρισμάτων, επιστρώσεις/δάπεδα, επενδύσεις, κουφώματα, μονώσεις κ.α.) και ηλεκτρομηχανολογικές (υδραυλικά, αποχέτευση, πυρασφάλεια κ.α.).

Δράκος ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Ιωάννη

Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την παράταξη του Αντώνη Β. Καμπουρά

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...