Στέλιος Αλεξανδρής, συνήγορος 35χρονου Βούλγαρου : Θα ακολουθήσουμε νέα υπερασπιστική γραμμή μετά τα όσα είπε η 35χρονη Βουλγάρα

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθούν σήμερα ο 35χρονος Βούλγαρος και η 37χρονη ομοεθνής του, οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του 64χρονου Ηλία Φανούρη στο σπίτι του στην οδό Πεισάνδρου στην Παλιά Πόλη.

Μιλώντας σήμερα στον ΠΑΛΜΟ ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου Στέλιος Αλεξανδρής έκανε γνωστό πως η συγκατηγορούμενη ομοεθνής του άλλαξε την υπερασπιστική της γραμμή το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει ότι και η υπερασπιστική γραμμή του Βούλγαρου θα προσαρμοστεί. Ο κ. Αλεξανδρής δια μέσω του εντολέως του, ισχυρίζεται ότι το βράδυ του φόνου, έγινε μια απλά κοινωνική επίσκεψη, όπου ο 35χρονος αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι όταν ο Ηλίας Φανούρης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.

«Θα λάβουμε γνώση της απολογίας της 37χρονης και θα ζητήσουμε προθεσμία για να ετοιμάσουμε τη νέα μας υπερασπιστική γραμμή» δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 37χρονη ομολόγησε προφορικά ενώπιον της αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου ότι ο 35χρονος σκότωσε τον «Μπρούνο» για οικονομικές διαφορές, ότι τον χτύπησε αρχικώς με μπουνιές και ότι συνέχεια τον έπνιξε. Υποστήριξε ακόμη, ότι ήταν εκείνος που έκαψε το σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Τόνισε μάλιστα ότι το πρώτο πλήγμα στον 64χρονο από τον 35χρονο δόθηκε, ενώ αναχωρούσαν από την οικία και ενώ αυτή είχε γυρισμένη την πλάτη της και στους δύο, ευρισκόμενη κοντά στην πόρτα.

Σημειώνεται πως οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας από το σπίτι του 64χρονου, ενώ εξετάζεται ισχυρισμός ότι ορισμένα τα έχουν κρύψει κάτω από ένα βράχο και άλλα τα έχουν πετάξει σε συγκεκριμένο σημείο στη θάλασσα.

ΠΗΓΗ: palmos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...