ΣΟΚ: Άνδρας μαχαίρωσε τη γραμματέα ανακρίτριας στην Ευελπίδων

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Πανικός προκλήθηκε στις 11 το πρωί στα δικαστήρια Ευελπίδων όταν ένας ιρανός μαχαίρωσε χωρίς συγκεκριμένη αιτία στη πλάτη τη γραμματέα της 28ης ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών στο κτίριο 10 της οδού Ευελπίδων, όταν εκείνη θα του παρέδιδε ένα έγγραφο για παλαιότερη υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί ο δραστής.

Η γυναίκα έπεσε λιπόθυμη στο πάτωμα χτυπώντας στο κεφάλι και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Η κατάστασή της δεν κρίνεται σοβαρή, ωστόσο η κρισιμότητα του τραύματος από το μαχαίρι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς και έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ. Ο ιρανός δράστης δεν βρισκόταν στο σημείο για να απολογηθεί. Είχε κατηγορηθεί για υπόθεση παλιότερα και είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σήμερα για να παραλάβει διάταξη εγγυοδοσίας. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο κτίριο 10 τον βρήκαν σε έξαλλη κατάσταση και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ιρανός πέρασε με το μαχαίρι στα δικαστήρια και μπήκε στο γραφείο που βρισκόταν η άτυχη γυναίκα μόνη της για να παραλάβει το χαρτί. Καθώς εκείνη τον εξυπηρετούσε της επιτέθηκε με το μαχαίρι που είχε πάνω του. Τα κίνητρα της επίθεσης μέχρι στιγμής είναι άγνωστα. Ωστόσο, ερωτήματα εγείρονται για μια ακόμη φορά για τις συνθήκες ελέγχου και ασφάλειας στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/292068/sok-andras-maxairwse-th-grammatea-anakritrias-sthn-eyelpidwn#ixzz2k3eBv7Gv

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...