ΣΟΚ!Βρέθηκαν 4 πτώματα μεταναστών στο Φάρο της Κω -- 2 γυναίκες, ένα κοριτσάκι και 1 άνδρας

Το μεσημέρι σήμερα βρέθηκαν στην παραλία του Φάρου απέναντι από το ξενοδοχείο Aqua Blu τα πτώματα ενός κοριτσιού ηλικίας 10-13 ετών περίπου και ενός άντρα γύρω στα 25 ενώ απέναντι από το Pelagos βρέθηκαν άλλες 2 γυναίκες νεκρές. Κατά πάσα πιθανότητα η μία είναι η σύζυγος του Σύριου λαθρομετανάστη που ανάφερε το γεγονός στις Αρχές. Όλες οι δυνάμεις του Λιμενικού συνεχίζουν τις έρευνες για τους υπόλοιπους τόσο σε θάλασσα όσο και στην ακτή με οχήματα και λιμενικά σκάφη.

Συνεχείς ενημέρωση.

Τα πτώματα μεταφέρονται στο νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι έρευνες ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες ένας ναυαγός κατά πάσα πιθανότητα Σύριος είπε στις Λιμενικές αρχές ότι τις πρωινές ώρες βούλιαξε η βάρκα που επέβαινε μαζί με την οικογένεια του και άλλους , συνολικά 11 άτομα. Αυτός σώθηκε γιατί γαντζώθηκε σε ένα σωσίβιο. Ο λαθρομετανάστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου φυλάσσεται. Μέχρι τις 6 το απόγευμα οι έρευνες συνεχίζονται. Δυστυχώς το μυστήριο συνεχίζεται και οι πληροφορίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Έρευνα σε εξέλιξη για την ανεύρεση 11 λαθρομεταναστών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ψερίμου και Κω.

Στην έρευνα συμμετέχουν 2 πλωτά του ΛΣ, 1 σκάφος του Πολεμικού ναυτικού, 1 ελικόπτερο Super Puma καθώς και ένα αεροσκάφος του Λ.Σ. Τα μέλη της ΕΟΔ αρκέστηκαν στην παράκτια παρακολούθηση με κυάλλια από διάφορα σημεία και είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Λιμεναρχείο της Κω και το Πολεμικό Ναυτικό.

Ευχαριστούμε την ΕΟΔ για το υλικό. Kocvoice.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...