Σοβαρές καταγγελίες του Παναγιώτη Καραγιάννη για το εμπόριο γούνας στη Ρόδο στον Παλμό

Σε εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες, που απαιτούν την παρέμβαση του εισαγγελέα, προχώρησε σήμερα μέσω του παλμού ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου Παναγιώτης Καραγιάννης.

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος τόνισε «Έχουμε στα χέρια μας διαφημιστικό υλικό που εκδίδονται στη Ρωσική γλώσσα από πρόσωπα που δημιούργησαν καταστήματα γουναρικών στη εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, και καλούν τους τουρίστες να μην αγοράζουν γούνες από μικρά καταστήματα των εμπόρων της Ρόδου».

Η πολύ σοβαρή αυτή καταγγελία έγινε σήμερα μέσω του παλμού από πρόεδρος της συνομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Δωδεκανήσου Παναγιώτης Καραγιάννης, ο οποίος τόνισε ότι «τα συγκεκριμένα έντυπα διανέμονται σε παραλίες και τουριστικά λεωφορεία και έχουν ως αποδέκτες τους Ρώσους τουρίστες». Ο κ. Καραγιάννης έκανε λόγο για καιροσκόπους, μεταπωλητές, που δημιούργησαν καταστήματα και γέμισαν ολόκληρη την εθνική οδό με παράνομα τοποθετημένες πινακίδες, τεραστίων διαστάσεων.

«Οι πινακίδες αυτές είναι παράνομα τοποθετημένες  όπως και είναι παράνομο να σταματούν τα τουριστικά λεωφορεία έξω από μεμονωμένα καταστήματα, κατευθύνοντας έτσι τους αγοραστές σε συγκεκριμένα καταστήματα» τόνισε ο κ. Καραγιάννης και τόνισε ότι «εμείς έχουμε στα χέρια μας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και δίνουμε χρονικό περιθώριο μόνο μίας εβδομάδας προς τους πολιτικούς και στους φορείς να εφαρμόσουν το Νόμο. Μετά το πέρας της εβδομάδας θα πάμε το φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος» όπως είπε «θεωρούμε ότι είναι ο μόνος που θα κοιτάξει σοβαρά και αδέκαστα το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα».

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...