Σκότωσαν αστυνομικό οι δραπέτες των Τρικάλων – Αιματηρή συμπλοκή στο Δίστομο

Μία νέα τραγωδία εξελίχθηκε στο Δίστομο τα ξημερώματα της Δευτέρας μετά την αιματηρή συμπλοκή δυνάμεων της Αστυνομίας με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας αστυνομικός.

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι δραπέτες. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα έγιναν σε μπλόκο της Αστυνομίας, όπου όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών και να τραυματιστεί ένας αστυνομικός ο οποίος και τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε.

Οι δραπέτες κατάφεραν να αφοπλίσουν μάλιστα τους άλλους αστυνομικούς και να διαφύγουν με τον οπλισμό τους, αρπάζοντας μάλιστα ως και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. koolnews

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...