Σημαντική δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Ογκολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου αφιερωμένη στη μνήμη του μέλους του Νίτσας Παγκά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Σημαντική δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Ογκολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου αφιερωμένη στη μνήμη του μέλους του Νίτσας Παγκά

-Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από τον Όμιλο Inner Wheel Ρόδου και το 2019, οι δράσεις και οι ενέργειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Υλοποιώντας λοιπόν έναν από τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει για την καινούρια χρονιά, τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στηρίζουν ενεργά τη συνολική προσπάθεια εξοπλισμού του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, αυτή τη φορά με μία δωρεά προς την Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη δωρεά δύο αντλιών έγχυσης για χημειοθεραπείες οι οποίες ήταν απολύτως αναγκαίες για την άρτια λειτουργία του ογκολογικού τμήματος του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του εξυπηρετεί εκατοντάδες ασθενείς από όλα τα Δωδεκάνησα και έτσι δε χρειάζεται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για τις θεραπείες τους.

 

Η δωρεά έγινε εις μνήμη του μέλους του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου Νίτσας Παγκά. Η Νίτσα Παγκά γεννήθηκε στη Σύμη το 1936, σπούδασε στην Αθήνα στη Φιλοσοφική Σχολή, νυμφεύθηκε τον συνάδελφό της Γιώργο Παγκά και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Καθολική, μέλος του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου και τον Μίλτο. Υπηρέτησε δε στην άγονη γραμμή και στην Κύπρο.

 

Τις δύο αντλίες για τις χημειοθεραπείες παρέλαβε από την πρόεδρο κα Βεατρίκη Σέρβου και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ογκολογικού Τμήματος του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, γιατρός ογκολόγος κ. Δημήτρης Ματθαίος, παρουσία της Διοικήτριας του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου κας Κατερίνα Χατζηστρατή, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον Όμιλο Inner Wheel Ρόδου, καθώς με τη συγκεκριμένη δωρεά το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένο και μπορεί να εξυπηρετεί πλήθος περιστατικών.

 

Η πρόεδρος και τα μέλη του Inner Wheel Ρόδου διαβεβαίωσαν τους αρμοδίους ότι «ο Όμιλος θα συνεχίσει να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις το Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου, στηρίζοντάς το με δωρεές όποτε καθίσταται ανάγκη».

 

Πέραν της προέδρου κας Βεατρίκης Σέρβου παρούσες στη συνάντηση ήταν η Αντιπρόεδρος κα Φένια Ατσίδη, η Γραμματέας  κα Εύη Κατσαρά, η Οργανώτρια Δημοσίων Σχέσεων κα Daniela Frattini, η Υπεύθυνη Εκδηλώσεων κα Λιλή Αναστασιάδη, η Υπεύθυνη Internet κα Ανθούλα Βελιάδη, η Εκπρόσωπος Περιφέρειας κα Μαρία Νικολιδάκη, η Προ Διοικητής της 247 Περιφέρειας Inner Wheel κα Ρένα Χατζάκη, η Προ Διοικητής της 247 Περιφέρειας Inner Wheel κα Φαίδρα Σπανού και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου κυρίες Καθολική Νικολιδάκη, Δέσποινα Μπονιάτη, Βάσω Κράτση, Κική Σωτηράκη και Χριστίνα Μοσχή.

 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο πλαίσιο προσφοράς και δράσεων του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου έγινε επίσης δωρεά του πασχαλινού γεύματος που το Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου εξασφάλισε για εκατό εξήντα άπορους συμπολίτες μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...