Σε φορείς και υπηρεσίες της Ρόδου ο γραμματέας οργανωτικού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΟΔΟΣ  18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015-Επίσκεψη σε φορείς και υπηρεσίες στην Ρόδο πραγματοποίησε ο γραμματέας οργανωτικού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ντίνος Νικόλαος, συνοδευόμενος από την Συντονιστική Επιτροπή Ρόδου .
 Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, το εργοστάσιο της ΚΑΙΡ και το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Σορωνή. Στο εργατικό κέντρο Ρόδου συνάντηση έγινε με τον πρόεδρο κ. Σ. Χατζησάββα και τον πρόεδρο του σωματείου των οικοδόμων κ. Ν. Τριπολιτη για θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της περιοχής.
 Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους ξενοδοχοϋπαλλήλους αλλά και θέματα που αφορούν τον κλάδο της οικοδομής . Ο κ. Ντίνος και τα μελή της συντονιστικής επιτροπής ανέπτυξαν τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γύρω από αυτά τα θέματα και διαβεβαίωσαν τη διοίκηση του εργατικού κέντρου ότι η παρέμβασή τους σε ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα των εργαζομένων, όταν αυτή χρειαστεί και ζητηθεί , θα είναι άμεση .
 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην ΚΑΙΡ υπήρξε ενημέρωση από τον διευθυντή της εταιρείας κ. Γλυνό για το παρελθόν και το μέλλον της εταιρίας καθώς και για τις παρεμβάσεις της πολιτείας που πρέπει να γίνουν στο νομοθετικό πλαίσιο για την απρόσκοπτη παρουσία της στο τομέα της οινοπαραγωγής.
Τέλος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Σορωνή πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εργαζομένους σχετικά με τα προβλήματά τους. Για μία ακόμη φορά τονίστηκαν οι πάγιες θέσεις του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου για την μη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ .
Επίσης ο κ. Ντίνος με παρεμβάσεις που έκανε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΚΟΚΚΙΝΟ και ΕΡΑ ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος και τόνισε πως όσον αφορά το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που καίει την περιοχή μας , το υφιστάμενο καθεστώς δεν πρόκειται να αλλάξει.

              Η Συντονιστική Επιτροπή Ρόδου Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...