Σε πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα η χώρα μας - του Κοσμά Σφυρίου

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

-ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

————————————————————————————————————————

Τώρα το 2019, συμβαίνει να είμαι ο παλαιότερες μεταξύ των στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα.

Είχα την τιμή να συνεργαστώ με όλους τους προέδρους. Κατ' αρχή με τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην συνέχεια με τον Κώστα Σημίτη, με τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και σήμερα με την Φώφη Γεννηματά.

Είχα την τιμή να είμαι συνυποψήφιος και να εκλεγώ βουλευτής μαζί τους : κατ' αρχή με τους αείμνηστους Γιώργο Χιωτάκη και Κλεάνθη Ζερβό και στην συνέχεια με τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Βασίλη Παπανικόλα και πριν αποσυρθώ - οικιοθελώς - από τα δημόσια αξιώματα, με τον Δημήτρη Κρεμαστινό και τον Κώστα Καϊσερλη.

Όλη αυτή η εμπειρία μου δίδαξε δυό πράγματα :

  • 1ο : σε πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να βάζουμε την χώρα & τον τόπο
  • 2ο : πρέπει να βάζουμε το Κίνημα πάνω από τα πρόσωπα της ηγεσίας και των υποψηφίων, γιατί τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, ενώ το Κίνημα παραμένει γιατί έχει ευρεία κοινωνική αναφορά, μεγάλη προσφορά στην χώρα και στον τόπο μας και αναδείχθηκε (στις 26 Μαϊου) δεύτερο σε ισχύ στην αυτοδιοίκηση.

 

Με υπόβαθρο αυτά τα διδάγματα και την εμπειρία, καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες, όλους τους φίλους και τα μέλη του Κινήματος, να το στηρίξουν με τον αγώνα

και την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου, παραμερίζοντας πικρίες και δυσαρέκειες, που πιθανόν να οφείλονται σε επιλογές προσώπων, που δεν ικανοποίησαν πολιτικές στοχεύσεις, αλληλένδετες με θεμιτές προσωπικές φιλιδοξίες.

Με το χέρι στην καρδιά, να δώσουμε αγώνα και ψήφο εμπιστσύνης στο «Σχέδιο Ελλάδα», το γνήσια προοδευτικό πρόγραμμα του Κινήματος και να το αναδείξουμε ως το βασικό κεντροαριστερό κόμμα, με διψήφιο ποσοστό, που να του δίνει δύναμη :

  • ώστε να ελέγχει αποτελεσματικά την δεξιά διακυβέρνηση από προοδευτικές θέσεις
  • ώστε να εγγυάται κοινωνικά δικαιώματα & αποκατάσταση κοινωνικής δικαιοσύνης
  • και βέβαια, να του δίνει την δύναμη, να επιβάλλει την εθνική συνεννόηση : - για τα εθνικά ζητήματα, - για την επαναδιαπραγμάτευση μείωσης των λεγόμενων υπερπλεονασμάτων, - για την αναθεώρηση του Συντάγματος, - για την παιδεία κ.λ.π.

 

Κ Ο Σ Μ Α Σ Σ Φ Υ Ρ Ι Ο Υ.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...