Σε Πάτμο, Λειψούς και Λέρο ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Α. Υψηλάντης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-10.09.2015
-Σε Πάτμο, Λειψούς και Λέρο ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Α. Υψηλάντης.

    
Την Πάτμο επισκέφτηκαν σήμερα ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Α. Υψηλάντης με τον πρώην Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την υποψήφια Βουλευτή κ. Μίκα Ιατρίδη και την Πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης Πάτμου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρουσώ Παραδείση, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στα νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου.
Κατά την παραμονή τους στο νησί επισκέφτηκαν τον Άγιο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου κ.κ. Κύριλλο με τον οποίο αντήλλαξαν απόψεις για  ζητήματα που απασχολούν την Ιεράς Μονή και την Πατμιάδα Σχολή. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάτμου κ. Στόϊκο Γρηγόρη και με τον Αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μαραβέλια με τους οποίους είχαν εκτενή συζήτηση για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Δήμου και τους κατοίκους. Ακολούθως μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου σε συνάντηση τους με στελέχη τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη υποχρέωση της πολιτείας η στελέχωση και ο εξοπλισμός των Νησιωτικών Υπηρεσιών Υγείας και η παροχή αξιοπρεπούς υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους των νησιών μας.
Ο Βασίλης Υψηλάντης περπάτησε στην αγορά της Πάτμου συνομίλησε με τους κατοίκους άκουσε τα προβλήματα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει  να δίνει των αγώνα του υπερασπιζόμενος τα κεκτημένα  δίκαια των νησιωτών. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυνατότητες περαιτέρω δράσης και ανάπτυξης που διαθέτουν τα νησιά της Δωδεκανήσου παρά το γεγονός ότι  τους τελευταίους οκτώ μήνες έτυχαν της πλήρης εγκατάλειψης από την απελθούσα κυβέρνηση. Διαβεβαίωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα συντείνουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και στη δημιουργία παραγωγικών δραστηριοτήτων  των νησιών θα είναι πρωταρχικός στόχος και μέλημα της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος θα σταθεί αρωγός για την επίτευξη αυτών των στόχων. Ένας δε από τους τομείς αυτούς είναι για παράδειγμα η ενδυνάμωση του θρησκευτικού τουρισμού στην Πάτμο.  
Το απόγευμα θα μεταβούν στους Λειψούς όπου θα συναντηθούν με το Δήμαρχο κ.  Φώτη Μάγγο. Το βράδυ θα αναχωρήσουν για τη Λέρο.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...