Σε νοσοκομείο αναφοράς για κορονοϊό ο ένας κατηγορούμενος στη δίκη Τοπαλούδη

Στο Θριάσιο νοσοκομείο με πυρετό ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού, μεταφέρθηκε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

- Συγκεκριμένα ο καταγόμενος από τη Ρόδο 23χρονος μετά το τέλος της απολογίας του το βράδυ της Τετάρτης, ανέφερε ότι είχε πυρετό, αλλά το δικαστήριο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Τελικά μεταφέρθηκε από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατούνταν, στο Θριάσιο νοσοκομείο που είναι νοσοκομείο αναφοράς προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ (θα γίνει γνωστό έως αργά το βράδυ).

Όπως έγινε γνωστό δεν γίνονταν θερμομέτρηση στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, με αποτέλεσμα από την εξέλιξη, να υπάρχει ανησυχία για όλους όσους εμπλέκονται στη δίκη.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Πηγή: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...