Σε Κω και Κάλυμνο ο ΑντιπεριφερειάρχηςΦιλήμοναςΖαννετίδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε Κω και Κάλυμνο ο ΑντιπεριφερειάρχηςΦιλήμοναςΖαννετίδης

Την Κω και την Κάλυμνο επισκέφθηκε ο ΑντιπεριφερειάρχηςΠρωτογενούς ΤομέαΦιλήμοναςΖαννετίδης,   όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις αλλά και να ενημερώσει τους φορείς του πρωτογενή τομέα των νησιών αυτών.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 15/5 επισκέφθηκε την Κω όπου είχε συνομιλίες με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και στο Επαρχείο με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και αφορούν την πρωτογενή παραγωγή, παρουσία της Έπάρχου Ντίνας Σβύνου καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Ναβροζιδη.

Στη συνέχεια την Τρίτη επισκέφθηκε την Κάλυμνο όπου και εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο ΚαλυμνίωνΓιάννη Μαστροκούκο καθώς και με όλους τους εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα παρουσία του ΈπάρχουΜανώλη Μουσελή.

Επίσης στην Κάλυμνο επισκέφθηκε το Μελισσοκομικό Κέντρο Δωδεκανήσου καθώς και το  υπό κατασκευή ιδιωτικό έργο τυποποίησης και συσκευασίας μελιού που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 2020 του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Έπαρχο επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τον Διοικητή των Νοσοκομείων  Καλύμνου και Λέρου  κ.Φανιό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε και αντάλλαξε απόψεις με τους φορείς των παραγωγικών φορέων των νησιών εν όψει και της έναρξης  της νέας προγραμματικής περιόδου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΑ 2023  2027.

 

 

 

To Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...