Σε δήμαρχο και περιφερειάρχη οι κάτοικοι του Παραδεισίου - Απαιτούν να παραμείνει ανοιχτό το Ταχυδρομείο

ΤΑ ΕΛΤΑ, ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΕΑ ΧΩΡΙΑ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ : ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 11:30, ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ !!! ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!! Ευαγγελία Παναή

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...