Σε αποκατάσταση της εικόνας του τουριστικού λιμένα της Ρόδου, ενόψει της τουριστικής σεζόν, προχωρά το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-02-2024

 

 

Σε αποκατάσταση της εικόνας του τουριστικού λιμένα της Ρόδου, ενόψει της τουριστικής σεζόν,  προχωρά το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου

Στη βελτίωση της εικόνας του τουριστικού λιμένα της Ρόδου, ενόψει της τουριστικής σεζόν και της προσωρινής visa σε τουρίστες από την Τουρκία, θα προχωρήσει το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου.

Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Βασίλης Βαγιανάκης, με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά, το δήμαρχο Ρόδου, Αλέξανδρο Κολιάδη και υπηρεσιακούς παράγοντες,  ετέθησαν τα θέματα των κτιριακών εγκαταστάσεων εντός του λιμένα και των κατασχεμένων από το Τελωνείο οχημάτων.

Σημειώνεται ότι τα κτίρια που στεγάζονται η Αστυνομία, το Τελωνείο και το Κυλικείο, που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, δεν ανήκουν ιδιοκτησιακά στο Λιμενικό Ταμείο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης.

Επίσης ετέθη και το θέμα  της ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης για τον διαβατηριακό έλεγχο, λόγω των επικείμενων από την Τουρκία αυξημένων αφίξεων.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, που περιηγήθηκε στους χώρους του λιμένα, δεσμεύθηκε να παρέμβει ως προς την άμεση επίλυση των θεμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και τα θέματα των λιμανιών Καστελλορίζου, Σύμης και Καρπάθου, τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα των νησιών για την προσωρινή βίζα.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...