Σε Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου μετεξελίσσεται η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- 30/09/2020

-Σε Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου μετεξελίσσεται η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου και υλοποιείται έτσι ένας από τους στόχους που είχε θέσει η νέα διοίκηση.

 Σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης, στην διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα  η Αναθεώρηση του Καταστατικού της και ο Εσωτερικός Κανονισμός  όπου ορίζονται οι επιμέρους λειτουργίες της.

Οι βασικές αλλαγές που έγιναν στο καταστατικό ήταν η μετατροπή της Ένωσης από «Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου» σε  «Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου», η εναρμόνιση του Καταστατικού με τις νέες ισχύουσες διατάξεις και η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών ως εργαλεία για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων και ψήφου εξ αποστάσεως.

 Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, όπως έκανε μέχρι σήμερα στην 50ετή πορεία της, θα συνεχίσει να  είναι παρούσα και εξελίσσεται με συνέπεια και σοβαρότητα για την από κοινού επίτευξη των στόχων ενίσχυσης και ανάπτυξης του τουρισμού σε ολόκληρο το νησιωτικό σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων και σε κάθε συγκυρία.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                                                   ΧΑΤΖΗΛΙΑΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...