Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στην Πάτμο!!

Οι διακοπές συνεχίζονται για τη δημοφιλή παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Μάλιστα δεν συνοδευόταν από τον Ματέο, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στους κατοίκους του νησιού.

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ!, μαζί της ήταν η ομοκάναλή της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η μητέρα της κυρία Ζέτα, ο πατριός και ο αγαπημένος της αδερφός με τη νέα σύντροφό του.

Η Ελένη έμεινε στο νησί μονάχα λίγες ώρες (αφού πραγματοποιεί κρουαζιέρα σε όλα τα Δωδεκάνησα). Επέλεξε λοιπόν να κάνει μια βόλτα στο κέντρο του νησιού και να επισκεφθεί κατάστημα με τουριστικά είδη. Και το απρόοπτο δεν άργησε να συμβεί...

Ένας εύσωμος άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, την πλησίασε και της αποκάλυψε ότι νιώθει ερωτευμένος μαζί της. Η ερωτική του εξομολόγηση συνοδευόταν από πολλά κοπλιμέντα, με την ίδια να κρατά τα προσχήματα και στο τέλος να αποχωρεί εκνευρισμένη.

Και όμως ο άγνωστος άνδρας συνέχισε να την ακολουθεί, αυτή τη φορά παρενοχλώντας την σεξουαλικά. Τότε η παρουσιάστρια έχασε την υπομονή της και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σκάφος, φοβούμενη για την ασφάλειά της.

Τα 'χει και αυτά η δημοσιότητα...

newpost.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα...
To κείμενο που ακολουθεί, εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν την Σύμη στην Επανάσταση του 1821...
Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο...
Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 15/7/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η περιφερειακή...