Σίβυλλα alert! Όταν η ερωμένη του Ολάντ έφθανε με σκάφος στην Σύμη…

Η γλυκιά, très élégante Ζουλί Γκαγιέ, η ερωμένη του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, έκανε λέει διακοπές στην Πάτμο. Τότε που ήταν άγνωστη και δεν της έδινε σημασία κανείς. Το Νησί της Αποκάλυψης αποτελούσε μάλιστα αγαπημένο προορισμό για την διάσημη, στη Γαλλία, ηθοποιό. Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά και το τατουάζ λίγο πιο κάτω από την μέση λατρεύει το γαλάζιο των ελληνικών νησιών, τον καυτό ήλιο και το κόκκινο. Η Γκαγιέ φορούσε κόκκινο μαγιό, υποστηρίζουν αυτοί που την έβλεπαν στις παραλίες του νησιού. Συνόδευε τα μαγιό της με εντυπωσιακά παρεό που αγόραζε από μικρές, «ψαγμένες» boutique της Πάτμου και χειροποίητα σανδάλια. Η Γκαγιέ συνοδευόταν συνήθως από Γάλλους και Ιταλούς φίλους της. Κάποιο καλοκαίρι ανάμεσα στους αγαπημένους φίλους με τους οποίους επισκεπτόταν τις παραλίες και τα γραφικά ταβερνάκια ήταν και η Διευθύντρια της ιταλικής Vogue Φράνκα Σοτσάνι. Η Γκαγιέ συνήθιζε μάλιστα να νοικιάζει σκάφος για να επισκέπτεται τους Λειψούς και άλλα μικρά κοντινά νησάκια.

Η Σύμη και η συνάντηση με την Ινέζ
Εκείνο που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι η Γκαγιέ είχε επισκεφθεί δύο φορές ένα άλλο πανέμορφο ελληνικό νησί. Την Σύμη. Αγαπημένο προορισμό του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά και του Ντιέγκο Ντε Λα Βάλλε της Tod’s.

Η Γκαγιέ είχε εντυπωσιαστεί από την Σύμη και ιδιαίτερα τα υπέροχα αρχοντικά της. Τότε η Ζουλί περνούσε απαρατήρητη. Ήταν απλά ένα χαριτωμένο, ξανθό κορίτσι το οποίο σίγουρα διέθετε αριστοκρατική φινέτσα. Σε μία από τις επισκέψεις της στο νησί συνάντησε το πρώην super model Ινέζ Ντε Λα Φρεσάνζ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Ζουλί φοράει πολύ συχνά παπούτσια του οίκου Roger Vivier. Ένα οίκο στον οποίο έχει αφήσει ένα ισχυρό «σχεδιαστικό touch» η Ινέζ Ντε Λα Φρεσάνζ.

Οι άγνωστες λεπτομέρειες
Δεν γνωρίζω αν η Γκαγιέ έχει αδυναμία στα λευκά πετραδάκια. Γνωστή δημοσιογράφος του “Europe1” έλεγε ότι ο ίδιος ο Ολάντ… έσπερνε με λευκά πετραδάκια τον δρόμο που «χωρίζει» τον ίδιο από την Τριερβελέρ και την… Γκαγιέ. Ίσως επειδή κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσει τελικά ο άτακτος Γάλλος Πρόεδρος (αν και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο κοντούλης, ασχημούλης Ολάντ δεν θα έχει πλέον καμία Πρώτη Κυρία στο πλευρό του).

Η Ζουλί πάντως αποφεύγει πλέον, όπως μου έλεγε η γαλλίδα φίλη μου Μονίκ, τα κοσμοπολίτικα bar του “Four Seasons”. Επιλέγει μικρά εστιατόρια στο Marais, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει την βόλτα της από το “La Dame de Pic”.

Όσο για την… low profile Βαλερί; Η Εσθήρ στοιχηματίζει ότι πριν βρει καταφύγιο σε ξενοδοχείο της περιοχής του Πόρτο Χέλι, το περασμένο καλοκαίρι, είχε φροντίσει να συναντήσει ελληνίδα επιχειρηματία. Την ενδιέφερε αν η κυρία νοίκιαζε το σπίτι της σε μία από τις ωραιότερες περιοχές του Πόρτο Χέλι. Εκείνη απάντησε θετικά. Δεν τα βρήκαν όμως στην τιμή. Ήταν η πολυτελής βίλλα που συνήθιζε να νοικιάζει στο Πόρτο-Beverly- Χέλι των ελλήνων μεγαλοεφοπλιστών ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η οικογένειά του. Τελικά η δημοσιογράφος Βαλερί εκτός από «απρόσεκτη» γύρω από τα προσωπικά της ήταν και… ολίγον σφιχτοχέρα. Oh mon dieu! Quelle deception!

to vima.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...