Ρόδος: Σε εξέλιξη η δίκη για τον ξυλοδαρμό των δύο αστυνομικών - Καταπέλτης ο Εισαγγελέας Κ. Μπούτσικος

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το αυτόφωρο που είναι από τη 1 το μεσημέρι σε εξέλιξη στα Δικαστήρια Ρόδου όπου δικάζονται πέντε άτομα κατηγορούμενα για τον ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών τα ξημερώματα της Κυριακής σε κέντρο διασκέδασης στο Νιοχώρι.

 

Όπως είναι γνωστό, εκείνο το βράδυ ανδροπαρέα διασκέδαζε,σε παρτυ γαμου. Δύο γυναίκες πήγαν να μπουν μέσα,και για αγνωστο λογω συνεπλακησαν με θαμωνες οποτε καλεσαν την αστυνομια. Μόλις έφθασαν οι δύο αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση και στη κυριολεξία ξυλοκοπήθηκαν.Αποτέλεσμα να καταφθάσει όλη η δύναμη της Αστυνομίας στη πόλη της Ρόδου στο κατάστημα και να συλλάβει 4 άτομα. Οι τέσσερις, πελάτες και ο καταστηματάρχης, βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορούμενου με βαριές κατηγορίες για αδικήματα της εξύβρισης, απειλής, απείθειας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

 

Η δίκη είναι σε εξέλιξη και μέχρι τώρα έχουν καταθέσει οι δύο αστυνομικοί, οι δύο κοπέλες και δύο μάρτυρες από την πλευρά των κατηγορουμένων.Πρόεδρος του Δικαστηρίου είναι ο Λάζαρος Βαλσαμής και Εισαγγελέας ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος. Δικηγόρος των αστυνομικών είναι ο Ακης Δημητριάδης. Στη δίκη παρίσταται όλο σχεδόν το προεδρείο των Αστυνομικών Υπαλλήλων με επικεφαλής τον πρόεδρο Μανώλη Ανδρουλάκη καθώς και πολλοί αστυνομικοί.

 

Ο Εισαγγελέας κ. Μπούτσικος είναι στη κυριολεξία καταπέλτης κατά του 1ου και του 3ου κατηγορουμένου όπως δείχνουν οι παρεμβάσεις του. Μάλιστα αναφρθηκε στην ενδυμασια του 3ου κατηγορουμενου που ηταν στο Δικαστηριομε βερμούδα λεγοντας του οτι εδω ειναι Δικαστηριο και οχι παραλια.

Η απάντηση του κατηγορούμενου προς τον Εισαγγελέα ήταν ότι δεν έχει άλλα ρούχα.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οτι αυτοί έδειραν τους αστυνομικούς.

 

Όπως είπαν, άλλοι τους κτύπησαν και αυτοί τους προστάτευσαν!!!Η δίκη είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.

 ΠΗΓΗ: vERENA

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...