Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενη η 45χρονη οικιακή βοηθός για την δολοφονία της 75χρονης

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η 45άχρονη καθ΄ομολογία δολοφόνος της 75άχρονης κατάκοιτης γυναίκας στη Ρόδο. Ο ανακριτής δέχθηκε το αίτημα της υπεράσπισής της να διεξαχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Είναι ένας άνθρωπος, που έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα πολλά χρόνια και βρισκόταν εκτός οποιασδήποτε φαρμακευτικής αγωγής» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης της 45χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής.

Ο τακτικός Ανακριτής και η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών αποφάσισαν η 45χρονη να μεταβεί προσωρινά στις γυναικείας φυλακές Κορυδαλλού και στη συνέχεια, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισής της να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αυτό θα γίνει στην Αθήνα. Αν κριθεί ότι όντως έχει ψυχολογικά προβλήματα θα διαταχθεί ο εγκλεισμός της στα Ψυχιατρικά Ιδρύματα Δαφνιού ή Δρομοκαιτείου.

Οι δύο δικαστικού λειτουργοί εξέτασαν μόνο την υπόθεση της δολοφονίας της 45άχρονης κατοίκου Καλυθιών Ρόδου. Για τις υπόλοιπες, που η ίδια ομολόγησε, θα συνεχιστούν οι προανακριτικές καταθέσεις.

πηγη: ERTNEWS.GR

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...