Ρόδος: Παρέλαβε δέμα με ηρωίνη και αμέσως μετά ...τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί!...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθη 26χρονος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση στη Ρόδο

-Ο δράστης είχε εισέλθει και  διέμενε παράνομα στη χώρα μας

 Κατασχέθηκε πάνω από -1,5- κιλά ηρωίνη κ.α.

Συνελήφθη το Σάββατο 24 Αυγούστου στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, ένας 26χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παράνομη εισόδο-διαμονή στη χώρα μας.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη του 26χρονου είναι απότοκος εφαρμογής ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ελέγχων χθες το πρωί εντοπίσθηκε σε εταιρία ταχυμεταφορών ύποπτο δέμα το οποίο τέθηκε άμεσα υπό επιτήρηση και ενεργοποιήθηκε σχέδιο ελεγχομένης παράδοσης.

Κατά την εξέλιξη της υπόθεσης παρουσιάστηκε στο κατάστημα ταχυμεταφορών ο κατηγορούμενος και αφού παρέλαβε το δέμα, αποχωρώντας ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς που επιτηρούσαν τη διαδικασία.

Το δέμα κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι, περιείχε τρεις πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1 κιλού και 512 γραμμάριων.

Επιπλέον από τον έλεγχο που έγινε στον 26χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του  απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...