Ρόδος: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα τμήματα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
05/11/2013

Προς όλους τους ενδιαφερομένους ξενοδοχοϋπαλλήλους,
  Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου σας ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα τμήματα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού για την εκπαιδευτική περίοδο 2013-2014 για τους εργαζόμενους και εποχιακά άνεργους στον κλάδο μας, ξεκίνησαν μόλις χθες  04.11.2013 και πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους έως και τις 15.11.2013.
  Αξιοσημείωτο είναι πως για δεύτερη συνεχή χρονιά, χρειάστηκε να ασκήσουμε έντονες πιέσεις στην Υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη ώστε να επαναλειτουργήσουν οι σχολές μετεκπαίδευσης. Ευτυχώς για εμάς πραγματοποιείται και στη Ρόδο αφού η σχολή σε Ναύπλιο και Κέρκυρα δεν θα πραγματοποιηθεί όπως τα προηγούμενα χρόνια.
  Η προκήρυξη με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά ή αίτηση καθώς και οι διευθύνσεις που κατατίθενται οι αιτήσεις, βρίσκονται στο site του Υπουργείου www.mintour.edu.gr   
   Τέλος το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καλεί όλους ξενοδοχοϋπαλλήλους για ακόμα μια φορά να συμμετέχουν στη 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΣΕ για αύριο 6 Νοεμβρίου στις 10:00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...