Ρόδος: Κινητοποίηση στην Πλατεία Κύπρου από εκπαιδευτικούς ,φοιτητές και μαθητές

Δελτίο Τύπου - Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην Πλατεία Κύπρου από εκπαιδευτικούς ,φοιτητές και μαθητές τηρώντας όλα τα μέτρα  υγιεινής και ασφάλειας. Στη συγκέντρωση καταδικάστηκε το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αλλάζει τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ,βάζοντας ακόμα περισσότερα εμπόδια στα  παιδιά των λαϊκών οικογενειών να σπουδάσουν. Καταδικάστηκαν επίσης τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία σώματος της αστυνομίας μέσα στα πανεπιστήμια.

Ταυτόχρονα οι παρευρισκόμενοι  απαίτησαν το άνοιγμα των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς και τη λειτουργία των σχολείων με όρους υγιεινής και ασφάλειας.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Ρόδου με τη συμμετοχή της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Ρόδου και του Συντονιστικού Μαθητών.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και  μέλη της Ομάδας Γυναικών Ρόδου(ΟΓΕ),δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματα των  εκπαιδευτικών , φοιτητών και μαθητών.

 

 

ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ 

ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...