Ρόδος: «Κήδεψαν» 73χρονο που βρέθηκε ολοζώντανος στο Ιδρυμα Κολυμπίων!...

Μια απίστευτη ιστορία για ένα νεκρό που τελικά είναι ζωντανός, αποκάλυψε η εφημερίδα «Ροδιακή» και ήδη είναι είδηση μεγάλη στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τον περασμένο μήνα κηδεύτηκε ενας 73χρονος που όμως βρέθηκε ολοζώντανος χθες στο Ίδρυμα Κολυμπίων.

Στις 24 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρός, ένας ηλικιωμένος σε γιαπί στην οδό Μιχάηλ Πετρίδη, στην πόλη της Ρόδου. Με δεδομένα, τη διεύθυνση που βρέθηκε η σορός αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο εν λόγω ηλικιωμένος, η πρώτη εκτίμηση ήταν οτι επρόκειτο για τον 73χρονο. Μεταφέρθηκε η σορός στο νοσοκομείο Ρόδου όπου έγινε αναγνώριση απο συγγενικό του πρόσωπο. Να σημειωθεί οτι πάνω στον άνθρωπο δεν είχε βρεθεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα του. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και έγινε η κηδεία του την επόμενη μέρα. Χθες το βράδυ, τα παιδιά, όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ροδιακή», ειδοποιήθηκαν οτι ο άνθρωπος τους ζει και βρίσκεται στο Ίδρυμα Κολυμπίων, μάλιστα μετά από παρέμβαση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ρόδου. Πριν απο κάποιο διάστημα ο 73χρονος είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο προνοιακό ίδρυμα.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιος τελικά ήταν ο νεκρός που θάφτηκε, ένα ερώτημα που καλείται να το απαντήσει η Ασφάλεια Ρόδου. Όπως αναφέρει η Ροδιακή, μαζί με τον 73χρονο στο γιαπί έμενε συχνά ένας φίλος του οπότε και θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο αυτό. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Ρόδου ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης.

ert.gr

 

.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...