Ρόδος: «Κήδεψαν» 73χρονο που βρέθηκε ολοζώντανος στο Ιδρυμα Κολυμπίων!...

Μια απίστευτη ιστορία για ένα νεκρό που τελικά είναι ζωντανός, αποκάλυψε η εφημερίδα «Ροδιακή» και ήδη είναι είδηση μεγάλη στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τον περασμένο μήνα κηδεύτηκε ενας 73χρονος που όμως βρέθηκε ολοζώντανος χθες στο Ίδρυμα Κολυμπίων.

Στις 24 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρός, ένας ηλικιωμένος σε γιαπί στην οδό Μιχάηλ Πετρίδη, στην πόλη της Ρόδου. Με δεδομένα, τη διεύθυνση που βρέθηκε η σορός αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο εν λόγω ηλικιωμένος, η πρώτη εκτίμηση ήταν οτι επρόκειτο για τον 73χρονο. Μεταφέρθηκε η σορός στο νοσοκομείο Ρόδου όπου έγινε αναγνώριση απο συγγενικό του πρόσωπο. Να σημειωθεί οτι πάνω στον άνθρωπο δεν είχε βρεθεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα του. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και έγινε η κηδεία του την επόμενη μέρα. Χθες το βράδυ, τα παιδιά, όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ροδιακή», ειδοποιήθηκαν οτι ο άνθρωπος τους ζει και βρίσκεται στο Ίδρυμα Κολυμπίων, μάλιστα μετά από παρέμβαση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ρόδου. Πριν απο κάποιο διάστημα ο 73χρονος είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο προνοιακό ίδρυμα.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιος τελικά ήταν ο νεκρός που θάφτηκε, ένα ερώτημα που καλείται να το απαντήσει η Ασφάλεια Ρόδου. Όπως αναφέρει η Ροδιακή, μαζί με τον 73χρονο στο γιαπί έμενε συχνά ένας φίλος του οπότε και θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο αυτό. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Ρόδου ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης.

ert.gr

 

.

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...