Ρυμουλκό σκάφος το απόγευμα στη Κάσο για το πλοίο "Κορνάρος"

Προσάραξη Ε/Γ – Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ στην Κάσο
-Προσάραξε, βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ – Ο/Γ «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 05,κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Φρυ Κάσου, με διακόσιους είκοσι επτά (227) επιβάτες και πενήντα πέντε άτομα πλήρωμα.

  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, το ανωτέρω πλοίο ήρθε σε επαφή με το κρηπίδωμα με αποτέλεσμα, λόγω των ισχυρών αντίθετων ανέμων (ΝΑ εντάσεως 8BF) που πνέουν στην περιοχή, να μην καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση των χειρισμών πρόσδεσης.

  Ο πλοίαρχος του πλοίου δήλωσε ότι δεν υπάρχει εισροή υδάτων και ότι όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η διαδικασία αποεπιβίβασης των επιβατών θα πραγματοποιηθεί εφόσον το πλοίο προσδέσει ασφαλώς στο λιμένα Κάσου.

  Το «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Θήρα – Ανάφη – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδο με επιστροφή.

 Ρυμουλκό σκάφος αναμένεται να καταπλεύσει σήμερα, απογευματινές ώρες στην περιοχή, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσδεσης του ανωτέρω πλοίου.

 Εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

foto-facebook  Filippos glitsis

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...