Ρ.Ο.ΤΑ.: Ταξιδεύω & Προσφέρω¨ Πάτμος 2017 !

Ρ.Ο.ΤΑ. ¨Ταξιδεύω & Προσφέρω¨ Πάτμος 2017 ! -Συνεχίστηκε το επιτυχημένο πρόγραμμα προσφοράς του Ροδιακού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, με το ταξίδι στην Πάτμο, το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Απριλίου & 1 Μαΐου 2017. Η επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από 11 άτομα, εξέτασε στο Ιατρικό κέντρο Πάτμου, ξεπερνώντας το προγραμματισμένο ωράριο, 198 κατοίκους του όμορφου νησιού αντιμετωπίζοντας και ένα χειρουργικό περιστατικό!

Tο πρόγραμμα ¨ταξιδεύω & προσφέρω¨ που έχει σαν στόχο, την επίσκεψη σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπου προσφέρονται δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις, από Ιατρούς μέλη & φίλους του Ομίλου, οι οποίοι ταξιδεύουν και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, ¨μετράει¨ ήδη οκτώ έτη ζωής, με δεκάδες απόλυτα επιτυχημένα ταξίδια στα νησιά μας, όπου πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες εξετάσεις σε παιδιά και ηλικιωμένους.

Τα σκάφη του Ροδιακού Ομίλου, πλήρως εξοπλισμένα, ταξιδεύουν πάντα με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Ευχαριστούμε πολύ για την απίστευτη φιλοξενία, όλους τους παλιούς αλλά & νέους φίλους που αποκτήσαμε σε αυτό το ταξίδι!

Το επιστημονικό προσωπικό που στελέχωσε τα ταξίδια, αλλά και τα μέλη του Ομίλου που συμμετείχαν οργανώνοντας και μεταφέροντας με τα σκάφη Ιατρούς και εξοπλισμό, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία, αλλά και το αποτέλεσμα της προσπάθειας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του Ιατρούς που κατά καιρούς ταξιδεύουν μαζί μας και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις ιατρικές τους γνώσεις !!!

Για την προσφορά τους στην Πάτμο ιδιαίτερα τους παρακάτω:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 1 ΜΠΟΥΡΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ 2 ΜΠΟΛΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 3 ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 4 ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 5 ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ω.Ρ.Λ. 6 ΛΕΝΤΗ ΑΝΝΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ 7 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ 8 ΜΠΑΡΙΑΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ 9 ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ 11 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου & τον Οφθαλμολογικό Σύλλογο Ρόδου.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης το Omega TV και ιδιαίτερα το κ. Μυστιλόγλου Θάνο και την σύζυγό του, που ταξίδεψαν μαζί μας & προβάλλουν τις δράσεις μας με τον καλύτερο τρόπο!

Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Ρωμαίος και ιδιαίτερα την κ. Άννα Ρωμαίου για την άριστη φιλοξενία!

Η ¨ανταμοιβή¨ όλων το χαμόγελο των κατοίκων.

Ευχαριστούμε πολύ τους Χορηγούς μας που στηρίζουν τα ταξίδια προσφοράς! Τον μεγάλο χορηγό του προγράμματος για 8 συνεχή χρόνια τα Ορθοπεδικά Ιατρικά Χαρίτος και ιδιαίτερα τον Χαρίτο Σταμάτη.

την εταιρεία φουσκωτών σκαφών VIPER το γυροπωλειο Αυγουστίνος τις Ασφάλειες Ροδίων και ιδιαίτερα τον Νίκος Καλιοντζής, το παραδοσιακό καφενείο Kελάρι SIFONIOS το TEXAS Fried Chicken το ΚΕΒΑΒ STOP το People & People Cafe το ΡΕΞ αυθεντικό κεμπαπτζίδικο την Rhodes Marinas S.A την εταιρεία ενοικιάσεις σκαφων XPLORE και το Jasper Gastro Cafe

Τέλος ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά τα μέλη του Ρ.Ο.ΤΑ που είναι η κινητήριος δύναμη του προγράμματος!!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...