Ρ.Ο.Τ.Α και Ναυτοπρόσκοποι Ρόδου καθάρισαν την Αλιμνιά!

Μία ακόμη διοργάνωση από τον Ρ.Ο.ΤΑ. με κοινωνικό ¨πρόσωπο¨ η οποία ολοκληρώθηκε άψογα χάρις την άριστη συνεργασία με το απίστευτα οργανωμένο 4 σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου που έκαναν ¨απόβαση¨ στην νήσο Αλιμνιά την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 & σάρωσαν πραγματικά τον χώρο στης παραλίας και του οικισμού.

Τα φουσκωτά του Ροδιακού Ομίλου προσέγγισαν το νησί της Αλιμνιάς από το Σάββατο όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Χάλκης μεταφέρθηκε πλωτή εξέδρα πρόσδεσης μικρών σκαφών.

Ο δύτης του Ρ.Ο.ΤΑ. Κενενούνης Λάκης μαζί με την ομάδα εργασίας του Ομίλου,

Μπουρνή Μπάμπη, Διακοφιλιππή Πάρη, Χίου Βασίλη, Κώστα & Νεκτάριο Παπαμάρκο, Μιχελλαράκη, Κώστα, Καντούνια Πέτρο, Φράνσις Νιοτή & Αγόρο Χρήστο, έκαναν της αναγκαίες συνδέσεις αγκύρωσης της εξέδρας ώστε να αποκτήσει και πάλι το νησάκι σημείο πρόσδεσης.

Έτσι έγινε και εφικτή η αποβίβαση των Ναυτοπροσκόπων και των Λυκόπουλων του 4ου συστήματος Ρόδου που έγινε την επόμενη ημέρα με την ευγενική χορηγία της μεταφοράς από το σκάφος Φαίδων!

Πολύτιμος Χορηγός το πολυκατάστημα έξυπνων αγορών My Way των μελών του Ρ.Ο.ΤΑ. Κώστα & Νεκτάριου Παπαμάρκου, που προσέφερε τον αναγκαίο εξοπλισμό αγκύρωσης της εξέδρας αλλά και του καθαρισμού!

Άριστη συνεργασία για μία ακόμη φορά με τον Δήμο Χάλκης, τον Δήμαρχο

κ. Πατρό και τον αντιδήμαρχο κ. Χειμωνέτο Βασίλη οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά!

Ενεργός επίσης στην 1η ¨γραμμή¨ και ο Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης που τίμησε την προσπάθεια με την παρουσία του.

Eυχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ροδίων που προσέφερε το ένα λεωφορείο για την μεταφορά από Ρόδο προς Κάμειρο Σκάλα όπως και τον Μανιά Ιωάννη ο οποίος αφιλοκερδώς έκανε επίσης μεταφορά με το ιδιωτικό του λεωφορείο.

Ευχαριστούμε θερμά το τηλεοπτικό κανάλι TV4, το εικονολήπτη Νίκο Μοναξιό και την δημοσιογράφο Μίκα Βασιλάκη, τους Χορηγούς μας My Way & σκάφος Φαίδων και ιδιαίτερα τον καπετάνιο του κ. Χειμωνέτο Βασίλη, τα ακούραστα μέλη του Ρ.Ο.ΤΑ. που είναι η κινητήριος δύναμη του προγράμματος του Ομίλου και βέβαια τους παλαιούς μας πλέον φίλους του 4ου συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου που εντυπωσίασαν για μία ακόμη φορά με την οργάνωση τους!

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σε όλους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...